Vzhledem k tomu, že očekávané Apple Watch Pro budou větší než Apple Watch Series 7 a Apple Watch Series 8, sdílel leaker Sonny Dickson nové obrázky nabízející vynikající srovnání velikosti všech nových Apple Watch.



Podle Dicksonových zdrojů budou mít Apple Watch Pro velikost pouzdra 49 mm. Pro srovnání, Apple Watch Series 7 jsou k dispozici ve velikostech pouzdra 41 mm a 45 mm, stejnou velikost by měly mít také Apple Watch Series 8. V kombinaci s plochým displejem by větší velikost pouzdra 49 mm pro Apple Watch Pro mohla mít za následek ještě větší velikost obrazovky, než bylo původně uváděno a dokonce by mohla být velká až 2 palce nebo více, což by byl dosud největší displej Apple Watch.

V pondělí společnost 91Mobiles sdílela CAD obrázky nového designu Apple Watch Pro a také tvrdila, že pouzdro bude mít velikost 49 mm. Obrázky také zobrazovaly nové fyzické tlačítko na levé straně, zcela plochou obrazovku a další. Mark Gurman později potvrdil platnost designu zobrazeného na CAD obrázcích. Gurman dříve uvedl, že Apple Watch Pro budou mít výrazně větší displej, který bude pravděpodobně „větší než většina zápěstí“. Bude mít také větší baterii spolu s režimem nízké spotřeby a odolným titanovým pouzdrem.