Po tříletém čekání jsou tu konečně AirPods Pro druhé generace, která se již dostávají do rukou zákazníků. Designově vypadají ‌téměř identicky jako původní ‌AirPods Pro‌, ale u nabíjecího pouzdra jsou určité změny, kterých si všimnete.



Pouzdro má malou dírku na šňůrku, ale všimněte si, že Apple neprodává vlastní šňůrku – budete potřebovat řešení třetí strany.

Nabíjecí pouzdro má ve spodní části také reproduktory, které při ztrátě přehrají zvuk, a integruje se s aplikací Najít, takže můžete pouzdro a AirPods najít jednotlivě. K dispozici je také čip U1 pro přesné vyhledávání, pro případ, že by se ztratilo poblíž a potřebovali byste jej najít.

AirPods Pro‌ 2 můžete nabíjet pomocí Lightning nebo nabíječek ‌MagSafe‌ a dokonce i pomocí nabíječky pro Apple Watch. Takže v podstatě můžete nabíjet čímkoli, co již máte doma. AirPods Pro obsahují nový čip H2 a nové zvukové komponenty. Design je přibližně stejný a stále stejně pohodlný, ale nyní máte na výběr kromě koncovek S, M a L i velikost XS. ‌AirPods Pro‌ dokáže potlačit až dvakrát tolik hluku. Na první pohled to není nijak zvlášť patrné, ale pokud se dostanete do hlučného prostředí, uslyšíte zlepšení.

Adaptivní propustnost snižuje hlasité zvuky, jako jsou sirény nebo elektrické nářadí a funguje dobře. Apple měl vždy náskok v režimu propustnosti ve srovnání s jinými výrobci sluchátek, a to stále platí. K přepínání skladeb můžete stále používat stejná tlačítka, která jste používali s předchozími ‌AirPods Pro‌, ale k dispozici je také dotykové ovládání pro úpravu hlasitosti, aniž byste museli přistupovat k vašemu zařízení, což je užitečný doplněk. Životnost baterie se také zlepšila, až šest hodin poslechu a celkem 30 hodin s pouzdrem.