Společnost Logitech představila několik nových myší a klávesnic, které byly vyvinuty pro použití s Macy, včetně první mechanické klávesnice Logitech, která byla optimalizována pro Mac.



Klávesnice MX Mechanical Mini má rozložení klávesnice navržené pro Mac s nástroji pro přizpůsobení zkratek pomocí Logi Options+. Klávesnice využívá nízkoprofilové klávesy Tactile Quiet pro tiché psaní a klávesy jsou podsvícené. K dispozici je ve vesmírně šedé nebo světle šedé barvě a lze jej připojit ke třem zařízením Apple pomocí funkce Easy Switch. Logitech také představil klávesnici K380 Multi-Device Keyboard pro Mac v nové borůvkové barvě, která doplňuje stávající barvy, jako je bílá, černá a růžová. Klávesnice K380 je navržena tak, aby se dala použít, ať jste kdekoli, a je schopna pracovat s Macy, iPady a iPhony.

Logitech také představil myš MX Master 3S pro Mac. MX Master 3S má elektromagnetické kolečko MagSpeed, které dokáže procházet 1 000 řádky za sekundu, a má nastavitelné DPI, které lze nastavit mezi 1 000 a 8 000 pro přesnou práci na displejích s vysokým rozlišením. Myš, která je k dispozici v odstínech šedá nebo světle šedá je velmi tichá a stejně jako všechny nové produkty Logitech se dokáže připojit ke třem zařízením najednou.

Lift for Mac je ergonomická myš, která je určena k umístění ruky do přirozené polohy pro podání ruky v úhlu 57 stupňů. Logitech říká, že tento design vyvíjí během dne menší tlak na zápěstí a udržuje paži a horní část těla v přirozenější poloze. Všechny produkty jsou k dispozici na webových stránkách společnosti Logitech.