AirPods Pro 2 obsahují vylepšené nabíjecí pouzdro s čipem U1 pro přesné vyhledávání pomocí sítě Find My. Tento článek vysvětluje, jak pomocí funkce Přesné vyhledávání najít vaše ‌AirPods Pro‌, pokud jste je zapomněli nebo ztratili.



Síť ‌Find My‌ využívá signály Bluetooth ze ztracených AirPodů k předání jejich polohy zpět k vám. Kromě Bluetooth je však nabíjecí pouzdro vybaveno také čipem U1 Ultra Wideband a na iPhonech, které mají také čipy U1, je k dispozici funkce Přesné vyhledávání, která vám umožní přesněji určit vzdálenost a směr, když jsou v dosahu.

Jak používat přesné vyhledávání k nalezení AirPods Pro 2

  • Pokud jsou vaše AirPods připojena, otevřete Nastavení a klepněte na kartu AirPods přímo pod svým Apple ID, přejděte dolů a klepněte na Zobrazit v Najít. Pokud jste spolu s pouzdrem ztratili sluchátka AirPods, spusťte aplikaci Najít a vyberte svá AirPods v seznamu Zařízení.
  • Klepněte na Najít. Pokud je k dispozici funkce Přesné hledání, mělo by pod nimi být uvedeno V blízkosti.
  • Nyní se začněte pohybovat, abyste našli svá AirPods a postupujte podle pokynů na obrazovce. Měli byste vidět šipku ukazující ve směru AirPods, přibližnou vzdálenost, která vám říká, jak daleko jsou, a poznámku, pokud jsou umístěny na jiném patře.
  • Když se přiblížíte k AirPods, ucítíte hmatovou zpětnou vazbu z telefonu a zazní zvukové signály, které vám dají vědět, že se k nim blížíte. Funkce Přesné vyhledávání se ukončí, když úspěšně najdete sluchátka AirPods a váš ‌‌iPhone‌ je ve velmi těsné blízkosti.