Společnost Nomad představila zcela novou kolekci příslušenství pro zařízení Apple. Nová řada Ultra Orange obsahuje dvě různá odolná pouzdra pro řadu iPhone 14 a řemínky pro nejnovější Apple Watch Ultra.



Pouzdra Ultra Orange Rugged mají odlišný vzhled od obvyklých kožených pouzder, které jsme od této značky očekávali, a přicházejí s ještě odolnějším designem. Pouzdra, které obsahují jasně oranžovou PET zadní desku s odolnějším černým polykarbonátovým nárazníkem, poskytují extra ochranu proti pádu z výšky 15 stop a také některé další způsoby, jak udržet váš nový iPhone v bezpečí. Každý roh má zvýšený okraj navržený tak, aby udržoval větší fotoaparát v bezpečí. K dispozici jsou vestavěné magnety, které zvládnou nabíjení MagSafe, a také podporu pro nabíjení Qi. Nová pouzdra Nomad Ultra Orange jsou nyní k dispozici pro předobjednávku pro iPhone 14 i iPhone 14 Pro Max.

Společnost Nomad také představila nový řemínek Sport Strap. Tento nový řemínek má stejný oranžový design jako pouzdra pro iPhone 14 a má stejnou konstrukci, jakou jsme viděli u běžných sportovních řemínků Nomad. Řemínek je vyroben z lehkého fluoroelastomerového kaučuku FKM, který má vnitřní ventilační kanály pro větší pohodlí. Kromě toho, že je o něco větší, aby se do něj vešly Apple Watch Ultra, obsahuje stejný design, jaký jsme viděli dříve. Řemínek je k dispozici na webové stránce Nomad.