Apple začal prodávat několik nových doplňků a představil oblíbené produkty značek jako Anker, Mophie a Twelve South. V dnešním článku se podíváme na to, z jakých nových produktů si můžete vybrat.



Anker 3-v-1 Cube s MagSafe je nabíjecí příslušenství s certifikací MagSafe, které dokáže nabíjet iPhone, Apple Watch a AirPods najednou. Složí se do tvaru kostky, přičemž nabíječka MagSafe a nabíjecí puk pro Apple Watch se vytahují z horní a boční strany. 3-v-1 Cube s ‌MagSafe‌ je schopen nabíjet ‌‌iPhone‌ při výkonu až 15W, protože využívá oficiální nabíjecí technologii Apple ‌MagSafe‌, a Anker říká, že je také schopen rychle nabíjet Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra a další. ‌iPhone‌ lze nabíjet na šířku nebo na výšku a nabíječka je dodávána s 1,5m nabíjecím kabelem USB-C a 30W adaptérem.

Apple také prodává nový výsuvný stojan „HoverBar Tower“ od Twelve South, která je navržena tak, aby držela iPad ve vzpřímené poloze pro cvičení s Apple Fitness+, FaceTime hovory a další. Stojan je k dispozici v černé nebo bílé barvě a výšku ‌iPadu‌ lze nastavit. Stojan funguje se všemi iPady‌.

K dispozici je také nová powerbanka Mophie Powerstation Plus 10K. Jak název napovídá, obsahuje 10 000 mAh baterii, která poskytuje až 43 hodin přehrávání videa na cestách, a nabízí až 27 W energie pro ‌iPhone‌ nebo ‌iPad‌. Powerstation Plus obsahuje port USB-C pro nabíjení a LED diody pro zobrazení úrovně nabití. Dvě zařízení lze nabíjet najednou, ale pokud používáte oba porty, získáte dohromady pouze 27W.