Apple Watch je něco, co rodiče pořizují dětem stále více. Apple Watch dávají dětem způsob, jak zůstat v kontaktu s rodiči, sdílet polohu a budovat odpovědnost bez celkových nákladů a rizik spojených s chytrým telefonem.



S velmi omezeným přístupem k webu a bez sociálních sítí mohou být Apple Watch skvělým prvním zařízením pro děti, pokud rodiče hledají způsob, jaké zařízení dětem koupit.

Apple Family Setup pro Apple Watch

Funkce Apple Family Setup umožňuje rodičům nastavit Apple Watch SE nebo Apple Watch Series 4 a vyšší ze svého iPhonu. Existuje dokonce speciální režim s názvem Čas ve škole, který omezuje používání Apple Watch během školních hodin. Rodiče mohou tuto funkci vzdáleně spravovat ze svého iPhonu.

Jako první zařízení pro děti mohou být nové Apple Watch trochu drahé. Nové 40mm Apple Watch SE 2 Cellular stojí 9 190 Kč, další možností je koupit zařízení z druhé ruky, jako je Facebook Marketplace a další.

Doporučený model

Nezapomeňte zakoupit verzi GPS + Cellular, velikosti 40 mm nebo 41 mm jsou také pro děti lepší než 44 mm nebo 45 mm. Není vhodné kupovat Apple Watch Series 3, pokud chcete nastavit hodinky pro dítě bez iPhonu.