Obrázky nevydaného nabíjecího příslušenství společnosti Apple s MagSafe s názvem „Apple Magic Charger“ se objevily na různých sociálních sítích během posledních několika týdnů.



Sběratel vzácných produktů Apple a uživatel Twitteru „TheBlueMister“ poprvé sdílel obrázky nevydaného příslušenství začátkem tohoto měsíce. Od té doby se zdá, že další sběratelé sídlící v Asii dostali do rukou zařízení a sdílejí jeho obrázky online. TheBlueMister provedl teardown příslušenství, aby jej obnovil do funkčního stavu, a některé z tohoto procesu ukázal na Twitteru. Připojení k Macu odhaluje, že nevydané příslušenství se nazývá „Apple Magic Charger“.

Příslušenství obsahuje pogumovanou bílou nabíječku ‌MagSafe‌ uvnitř hliníkového zaobleného čtverce, který lze vysunout do svislé polohy. Obsahuje bílou pogumovanou základnu, která ji udrží na místě, a také vestavěný opletený nabíjecí kabel USB-C. Uživatel Twitteru známý jako „DuanRui“ dnes sdílel další obrázky nevydaného příslušenství Apple Magic Charger. Design příslušenství je podobný ‌MagSafe‌ Duo.