S blížícím se obdobím Vánoc bude mnoho lidí trávit spoustu času s rodinou a přáteli. V dnešním článku si ukážeme seznam seriálů a filmů Apple TV+, které jsou vhodné pro sledování s dětmi i s přáteli a které je skvělé dohnat, pokud budete mít v nadcházejících týdnech nějaký čas navíc.



Spirited

V hlavních rolích známých komiků Willa Ferrella a Ryana Reynoldse je „Spirited“ dokonalým Vánočním filmem. Ve filmu bude několik vánočních duchů navštěvovat lakomce Ryana Reynoldse, který hraje filmového Scrooge.

Charlie Brown a díkůvzdání

Pokud jste fanouškem Charlieho Browna, nenechte si ujít film Charlie Brown a díkůvzdání, který se vysílá na ‌Apple TV+‌. V této klasice zve Patty všechny k Charlie Brownovi na Den díkůvzdání a Snoopy vaří sváteční jídlo.

Ted Lasso

Tento seriál rozhodně stojí za zhlédnutí nebo zopakování. Uvidíte Jasona Sudeikise vstoupit do role fotbalového trenéra Teda Lasa. K dispozici jsou dvě celé sezóny.

Mythic Quest

Mythic Quest je komediální seriál o herním studiu, které vytváří populární online hru. V hlavních rolích Rob McElhenney, David Hornsby, Charlotte Nicdao a Danny Pudi. Tento seriál je zábavný, i když nejste hráč, a pokud ano, určitě vás potěší.

Ve vatě

V seriálu Ve vatě hraje Maya Rudolph miliardářku, která se rozvede se svým manželem, nakonec se zapojí do charitativní nadace a znovu naváže spojení s realitou. „Ve vatě“ je okouzlující a zábavný seriál  s epizodami, které jsou kratší než 30 minut.

Trying

V britském seriálu „Trying“ hraje Rafe Spell a Esther Smith pár, který touží mít děti. Prokopávají si cestu budoucím rodičovstvím, tento seriál si určitě zamilujete.

Schmigadoon!

V hudební komedii „Schmigadoon“ hrají Cecily Strong a Keegan-Michal Key rockový pár, který uvízl v kouzelném zpívajícím a tanečním městě Schmigadoon. Jediná cesta ven je najít pravou lásku.

Afterparty

Zábavný seriál „Afterparty“ představuje skupinu spolužáků, kteří jsou vyšetřováni za vraždu poté, co je jeden z nich nalezen mrtvý. Je to záhada, kterou musíte zjistit spolu s detektivem, a konec je překvapením. Většina epizod není delší než 40 minut.

Na mašině kolem světa: Napříč Amerikami

Na mašině kolem světa je seriál, ve kterém Ewan McGregor a Charley Boorman jezdí na svých motocyklech a navštěvují krásná místa v Jižní a Střední Americe. K dispozici jsou  také dva starší pořady ze stejné série.

V rytmu srdce

V rytmu srdce je příběh o Ruby, jediném potomku neslyšících rodičů, je v rodině jediná, která slyší a jejím boji mezi životem a péčí o rodinu. V rytmu srdce získal Oscara za nejlepší film, a pokud jste ho ještě neviděli, stojí za to se na něj podívat.

Obsah jen pro děti

Pokud hledáte způsob, jak děti zabavit, možná budete chtít vyzkoušet některé z těchto titulů.

  • Fraggle Rock: Zábava je zpět
  • Slumberkins
  • Central Park
  • Wolfboy a továrna na cokoliv
  • Get Rolling with Otis
  • Hello Jack
  • Snoopy Snow
  • Bezvlnka

Když jsou děti v posteli

Na Apple TV existuje řada dramatičtějších pořadů a filmů, které stojí za to sledovat, ale nejsou vhodné pro děti.

  • Odloučení – Televizní pořad, kde mají pracovníci oddělenou pracovní a soukromou paměť, takže jejich pracovní osobnost neví nic o soukromém životě a naopak.
  • Osvobození – Film s Willem Smithem v hlavní roli jako otrok, který riskuje svůj život, aby se zachránil.
  • Black Bird – Seriál, kde drogový dealer Jimmy Keene dostane možnost snížit trest, pokud se dokáže spřátelit s brutálním sériovým vrahem.
  • The Morning Show – Ranní zpravodajský tým, který se zabývá všemi druhy dramatu, počínaje hnutím Me Too.
  • Servant – Strašidelný televizní seriál, který během několika sezón odhaluje tajemství.
  • Physical– Rose Byrne hraje ve filmu ženu v domácnosti posedlou cvičením s tělesnými problémy.
  • Hovory – Pokud máte náladu se trochu bát, je tento seriál pro vás. Hovory je pouze audio televizní seriál, který využívá zvuk k vyprávění strhujícího příběhu.