Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Creatures of the Deep

Creatures of the Deep je jedinečná hra, ve které se připojíte k rybářům z celého světa a budete cestovat nejexotičtějšími místy na světě, abyste hledali dosud neviděné ryby, mořské tvory, poklady a dokonce příšery. Mezi funkce patří více než 100 mořských tvorů k chycení, blázniví rybáři, místní záhady k vyřešení, uklidňující zvuk vln a originální hudba a hráčské výzvy. I když nejste velký rybář, tato hra obsahuje dostatek hádanek a dalších věcí, které vás zabaví. Hru si můžete stáhnout z App Store.

SwitchGlass

SwitchGlass přidává do vašeho Macu speciální přepínač aplikací. Můžete přizpůsobit jeho vzhled, velikost a polohu na každém připojeném displeji, včetně jeho skrytí na vybraných displejích. Aplikace je k dispozici v Mac App Store za 129 Kč.

SideNotes

Najít perfektní aplikaci na psaní poznámek je jako hledat perfektní kalendář nebo správce úloh. Chcete něco, co funguje všude, automaticky se synchronizuje a hlavně chcete něco, co budete používat. Aplikace SideNotes vám umožní vzít své poznámky s sebou, abyste je mohli prohlížet, upravovat a doplňovat na cestách. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store za 249 Kč.

Chill – Your friend’s songs

Chill je aplikace, která vám umožní snadno sdílet vaši oblíbenou hudbu s přáteli. Je to v podstatě velký vyhledávač skladeb s řadou sociálních funkcí. Funguje to takto: najděte skladbu v aplikaci, sdílejte ji, a pokud se to líbí vašemu příteli, může si ji přidat do svého seznamu skladeb. Aplikace se propojí s vaším účtem Spotify, Apple Music, Deezer nebo YouTube, což usnadňuje vytváření nových seznamů skladeb s nově objevenou hudbou. Aplikaci si můžete stáhnout zdarma v App Store.

Zdroj: idownloadblog.com