Jakkoli krásná může být řada iPhone 14, je pro většinu z nás pouzdro nutností, aby se předešlo poškození zařízení. Pouzdra společnosti CASEKOO jsou navržena tak, aby poskytovala maximální ochranu v minimalistické podobě – s jedním skrytým prvkem.



Pouzdra jsou neviditelná, dokud to nebudete potřebovat, a mají výklopný stojánek, který umožňuje snadné umístění telefonu na šířku nebo na výšku pro videohovory, sledování filmů a další. Primárním úkolem pouzdra je samozřejmě chránit váš telefon před poškozením – a to je práce, kterou CASEKOO bere vážně. Pouzdro má třívrstvý, nárazuvzdorný rám vyrobený ze stejného materiálu s vysokou tvrdostí, jaký se používá u policejních zásahových štítů, určený k potlačení velkých nárazů. Vojenská ochrana proti pádu byla testována na deset stop, což je mnohem více než u jakéhokoli reálného pádu, který by se mohl stát.

Pokud váš iPhone upadne, testy ukazují, že nejpravděpodobnější náraz je do rohu zařízení, takže CASEKOO zde přidává další ochranu v podobě U-Shock airbagu. Ten je navržen tak, aby jemně tlumil telefon a jeho vnitřní součásti před nárazy, zatímco zadní čočky jsou chráněny 2,5 mm zvýšeným okrajem kolem modulu fotoaparátu. Pokud to všechno k ujištění nestačí, pouzdro má certifikaci SGS. SGS je švýcarská společnost, která kontroluje a testuje produkty od roku 1878. Při testování 4 500 pády z 36 úhlů neutrpěl iPhone 14 žádné poškození.