Společnost Nomad představila nové pouzdro pro Apple TV Remote, do kterého můžete vložit AirTag. Pozdro se odlišuje od konkurence díky krásné kůži Horween a ergonomickému designu.



Specifikace:

  • Vysoce kvalitní kůže Horween z USA
  • Vnitřní podšívka z mikrovlákna
  • Skrytá kapsa pro AirTag a vyhledání ovladače Apple TV Remote
  • Přesné výřezy pro tlačítko Siri, nabíjecí port a IR vysílač
  • Cena: 39,99 dolarů

Kůže Horween je po vybalení super hladká a měkká. Časem také získá krásnou patinu. Nomad navrhl toto kožené pouzdro speciálně pro Apple TV Remote, takže jej chrání a zároveň jej lze v případě potřeby snadno sejmout.

Pouzdro nabízí kapsu pro AirTag, který se snadno vysune, když potřebujete vyměnit baterii. Vnitřní část z mikrovlákna nepoškrábe ovládač. Existuje mnoho levných silikonových/plastových krytů pro Apple TV Remote, které mají držák pro AirTag, ale Nomad vyniká díky prémiové kožené konstrukci a ergonomickému designu.

Pouzdro zvyšuje tloušťku ovladače z něco málo přes 0,25 palce na 0,75 palce. To nabízí  pohodlnější pocit ve spojení s prémiovou kůží a krásnými zaoblenými hranami. Ale nepřidává příliš moc, aby působilo objemně. Další výhodou silnějšího designu je, že se lépe hledá, když někam zapadne. Pouzdro zakoupíte na webové stránce Nomad.