Loni na podzim společnost Nanoleaf představila nová modulární chytrá světla Lines s podporou HomeKit. Vyznačují se zcela novým tvarem, který usnadňuje vytvoření vlastního deisgnu pro váš domov, kancelář nebo jakýkoli jiný prostor.



Nyní společnost vydala hladké matné černé kryty (také matné růžové), které snadno změní bílý vnější povrch světel. Nanoleaf Lines se staly oblíbenými modulárními světly HomeKit se svým čistým a jednoduchým designem. Mezi skvělé funkce patří podpora Thread + Thread Border Router, hudební vizualizér a zrcadlení obrazovky, více než 16 milionů barev a podpora Google Assistant, Alexa, IFTTT a SmartThings spolu s HomeKit. Za 399 Kč získáte 9 krytů, pokud jste si zakoupili (nebo zakoupíte) rozšiřující balíček, budete potřebovat dvě sady krytů.

Trvá jen pár minut, než nasadíte matné černé kryty na světla a vyměníte bílé šestihranné krytky za nové. Zde je pohled na standardní bílý povrch vs. matný černý:

Matná černá přináší opravdu pěkný kontrast a také oživuje barvy. Kryty nemění barvy, které chytrá světla vyzařují, pouze vizuální estetiku bílého povrchu oproti matnému černému.