Společnost Mophie představila nový Magnetický přenosný stojánek s MagSafe, který je plně skládací, takže jej lze používat téměř kdekoli. V dnešním článku se na něj podíváme trochu blíže.



Specifikace Magnetického přenosného stojánku Mophie

  • Kompatibilní s MagSafe (pro připojení, ne pro nabíjení)
  • Prémiová černá a šedá textilní úprava
  • Konstrukce se dvěma panty pro naprostou flexibilitu
  • Skládací design

Stojánek je vyroben z ultra měkké tkaniny. Vnitřek má také měkkou povrchovou úpravu, i když mírně odlišnou od vnější. Puk kompatibilní s MagSafe je pokryt černým silikonem (nebo gumou), aby se zabránilo poškrábání vašeho iPhonu nebo jeho obalu.

Magnetický přenosný stojánek Mophie je velmi lehký a pohodlně se sbalí do tašky, přesto působí pevně. Mějte na paměti, že se nejedná o nabíjecí stojan, MagSafe je pouze pro magnetické připevnění ke kompatibilním iPhonům (nebo k jakémukoli zařízení s adaptérem mophie snap).

Samozřejmě je ideální pro cestování s plně skládacím a lehkým designem, ale je také skvělý pro domácnost, jako je kuchyně, na noční stolek, koupelnovou linku a další. Spodní pant nabízí nastavitelnost 180 stupňů a horní pant poskytuje 90 stupňů. To znamená, že můžete získat dokonalý úhel pro sledování videa na všem iPhonu. Magnetický stojánek Mophie je k dispozici na webové stránce Apple za 1 090 Kč.