Většina lidí s sebou nosí více než jedno zařízení, zejména na cestách. Mít tedy jednu nabíječku, která je dokáže všechny efektivně nabíjet, je tedy stále více potřeba. Nový 270W adaptér Chargeasap Zeus je schopen nabíjet všechna vaše zařízení.



Chargeasap je startup pocházející ze Sydney, který od roku 2016 vytváří vysoce inovativní nabíjecí příslušenství pro vaše mobilní zařízení. V průběhu let dokázali využít sílu crowdfundingu k vytvoření nabíjecích produktů, které zákazníci chtějí a věří jim. V 10 crowdfundingových kampaních získali přes 7 milionů dolarů a úspěšně prodali všechny své podporované produkty více než 30 000+ zákazníkům ve 130 zemích. Nyní představila společnost nejnovější produkt: adaptér Zeus 270W GaN Charger.

Nabíječka Zeus společnosti Chargeasap je považována za první a nejmenší 270wattovou nabíječku GaN na světě. Je vybavena čtyřmi různými USB porty se čtyřmi různými maximálními výstupy na každém:

  • 140W USB-C PD
  • 100W USB-C PD
  • 100W USB-C PD
  • 36W USB-A

Maximální výkon adaptéru Zeus je 140 wattů, což znamená, že je dostatečně výkonný, aby nabil 16palcový Macbook Pro plnou rychlostí a zároveň nabíjel tři další zařízení. Je to také chytrá nabíječka GaN, což znamená, že v závislosti na tom, které zařízení a kolik zařízení jste zapojili, adaptér nabije tato zařízení s nejvyšším výkonem, přičemž bude mít na paměti stav baterie. Další věcí, kterou je třeba zvážit, je velikost a hmotnost nabíječky. Je mnohem menší než adaptér od společnosti Apple pro 16palcový MacBook Pro a má téměř dvojnásobný výkon a 4x více portů. Tato nabíječka Zeus je tedy schopna nabíjet až tři MacBooky a iPhone.

Možná jste si také všimli, že na samotném adaptéru je malý displej. Je to úžasná funkce,  protože v reálném čase můžete vidět, kolik energie každé zařízení odebírá. Poskytuje údaje o výkonu ve voltech, ampérech a wattech. Adaptér je k dispozici prostřednictvím kickstarteru.