Už je to více než týden, co Apple vydal aktualizaci iOS 16.3, a nové beta verze iOS obvykle následují zhruba do jednoho dne. Očekávali jsme, že Apple vydá první beta verzi iOS 16.4 v pondělí, úterý nebo středu tohoto týdne, ale to se nestalo.



Úterý jsou dny, kdy jsou nejčastěji vydávány nové beta verze. Ve čtvrtek je den oznámení zisku, takže pravděpodobně také nebudou vydány. Nejpravděpodobnější období pro vydání nových beta verzí je příští týden v obvyklý den – pondělí, úterý nebo středa.

Možné funkce iOS 16.4

  • Nové Emoji – Apple ještě nepřidal emoji Unicode 15, mezi které patří růžové srdce, los, medúza, flétna, zázvor, husa, osel a další, takže by jsme je mohli vidět v beta verzi 16.4.
  • Apple Music Classical – Apple pracuje na nějaké speciální aplikaci s klasickou hudbou. Měla být vydána v roce 2022, ale to se nestalo, takže by mohla být vydána téměř kdykoliv.
  • Webová push notifikace – Stále čekáme na aktualizaci iOS 16, která přidá podporu pro webové push notifikace, což je funkce, která webům umožní odesílat upozornění přes Safari, stejně jako na Macu.
  • Apple Pay Later – S Apple Pay Later budou moci zákazníci ve Spojených státech rozdělit své nákupy do čtyř stejných plateb, které budou provedeny během šesti týdnů, bez dalšího úroku. Tato funkce bude zabudována do aplikace Peněženka a je podobná funkci PayPal buy now, pay later.
  • Spořicí účty – Apple plánuje umožnit zákazníkům Apple Card otevřít si spořicí účet prostřednictvím Goldman Sachs, kde lze ukládat denní hotovost nashromážděnou prostřednictvím nákupů.