Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Dime

Dime není nová aplikace, ale pro ty, kteří stále hledají dobrý nástroj na sledování rozpočtu, stojí za to vyzkoušet. Má jednoduché a intuitivní rozhraní, které vypadá skvěle, a obsahuje widgety pro ty, kteří opravdu chtějí mít své finance pod kontrolou. Mezi další funkce patří podrobné rozpisy, opakované výdaje, vlastní upomínky a mnoho dalšího. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Flickonic

Flickonic je skvělá doprovodná aplikace pokud se často díváte na různá videa. Díky této aplikaci se můžete podívat, co jste sledovali, co jste dokončili a co sledovat, dostávat upozornění, když jsou k dispozici nové epizody, vyhledávat filmy a seriály na jakékoli platformě a dokonce diskutovat o věcech, které sledujete s ostatními fanoušky. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Legend of Puzzleverse

Legend of Puzzleverse je logická hra se strategickými prvky, která vám dává za úkol spojit se s vašimi oblíbenými hrdiny a bojovat proti zlým příšerám v legendárních bitvách o záchranu multivesmíru. Mezi hrdiny patří král Artuš, Herkules, kapitán Hook a mnoho dalších. Všechny je můžete sbírat, vylepšovat a upravovat. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

HabitKit – Consistency Tracker

Nejlepší aplikace pro sledování návyků je ta, kterou budete skutečně používat, a myslím, že je tu stále spousta lidí, kteří ještě nenašli tu pravou. HabitKit vypadá dobře a obsahuje tyto krásné dlaždicové mřížkové grafy, které vám pomohou sledovat váš pokrok. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

The Papers: documents manager

Je daňová sezóna, a to znamená, že je čas začít si dělat pořádek ve svých dokumentech. Je zřejmé, že existuje spousta aplikací, které vám s tím pomohou, ale pokud hledáte jednoduchou, která bude ukládat vaše dokumenty v zašifrovaném, snadno čitelném a prohledávatelném formátu, The Papers stojí za vyzkoušení. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Lofi. – lofi & time-tracking

Lo-fi hudba se často používá ke zlepšení soustředění při práci nebo studiu, protože obvykle neobsahuje texty ani složité melodie. Na Apple Music a Spotify jsou celé kanály věnované tomuto žánru, ale pokud vám to nestačí, zkuste aplikaci Lofi. Má pěkné uživatelské rozhraní, spoustu hudby a dokonce i vestavěný sledovač času. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Zdroj: idownloadblog.com