Nová aplikace ReplyCube vám pomůže urychlit správu e-mailů tím, že vám umožní vytvářet opakovaně použitelné zprávy, běžně označované jako „předpřipravené“ zprávy, a poté k nim přistupovat přímo v aplikaci Mail.



Apple původně přidal podporu pro rozšíření aplikace Mail s macOS Monterey. Bohužel, přijetí této funkce bylo velmi pomalé, zejména ve srovnání s rozšířeními Safari. ReplyCube však tuto podporu využívá. ReplyCube je založena na samostatné aplikaci, ve které vytváříte a spravujete opakovaně použitelné e-mailové odpovědi a textové zprávy. Aplikace umožňuje vytvářet zprávy, filtrovat pro zobrazení určitých typů zpráv a organizovat je do různých kategorií.

Vestavěný textový editor ReplyCube podporuje standardní možnosti formátování a navíc podporuje obrázky a soubory. Chcete-li povolit rozšíření ReplyCube v aplikaci Mail na vašem Macu, jednoduše klikněte na „Mail“ na liště nabídek, klikněte na Nastavení a poté na Rozšíření. Na postranním panelu byste měli vidět ReplyCube a zaškrtnutím políčka jej povolte. Nyní byste měli vidět ikonu ReplyCube v horní části okna pro psaní, když posíláte e-mail nebo odpovídáte na e-mail.