Společnost OtterBox je známá svými velmi ochrannými pouzdry pro iPhone a její nové pouzdro OtterGrip Symmetry Series obsahuje skvělý doplněk: vyskakovací držák OtterGrip, který překvapivě neruší bezdrátové nabíjení MagSafe.



Společnost OtterBox získala cenu za inovace na lednovém veletrhu CES 2023. Pouzdra pro iPhone jsou nutností pro ochranu zařízení před pády a držáky OtterGrip jsou také velmi oblíbené. Nové pouzdro OtterBox Symmetry Series kombinuje tyto dvě příslušenství do jednoho. Poskytuje 3x ochranu proti pádu MIL STD, aby uživatelé měli jistotu, že je jejich zařízení v bezpečí. A v jeho zadní části je zabudovaný vyskakovací držák. Když se nepoužívá, zapadne pěkně do pouzdra, takže není viditelný.

Držák je otočný o 360 stupňů a je měkký na dotek, takže se pohodlně používá. Pouzdra a držáky často blokují bezdrátové nabíjení, takže je překvapivé, že OtterBox slibuje bezproblémovou kompatibilitu s MagSafe, protože má obojí. OtterBox OtterGrip Symmetry Series se dodává v řadě barev, od černé až po řadu oblíbených barev a grafiky. Všechny jsou vyrobeny z přibližně 50 % z recyklovaných materiálů a některé obsahují antimikrobiální ochranu.