CubeNest je brněnská společnost, která se zaměřuje na příslušenství pro uživatele zařízení Apple. Společnost vydala několik příslušenství s podporou MagSafe, které je také kompatibilní s jakýmkoli zařízení s podporou Qi. My se v dnešním článku zaměříme na 3v1 bezdrátovou magnetickou nabíječku.



Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 je ideální společník na doma nebo pro práci v kanceláři, ušetří vám totiž spoustu místa na vašem pracovním stole. Zároveň je velmi výkonná což ocení jistě každý uživatel, který vlastní více zařízení. Nabíjet můžete iPhone, AirPods a Apple Watch současně, vše na jednom místě, bez zbytečných kabelů.

V balení dostanete nejen samotnou bezdrátovou nabíječku 3v1, ale také USB-C/USB-C napájecí kabel spolu s 20W USB-C napájecím adaptérem, je tedy připravena k okamžitému použití, stačí ji zapojit do sítě, přiložit zařízení a nabíječka začne nabíjet. Nemusíte se bát přehřívání, nebo že by nějaké zařízení mělo problémy s odpojováním, vše funguje naprosto perfektně. Nabíječka podporuje MagSafe, můžete tedy na stojánek připojit váš iPhone v režimu na šířku a dívat se na filmy, sledovat hudební klipy nebo například telefonovat pomocí FaceTime.

Na levé straně můžete nabíjet AirPody nebo jakýkoli smartphone, který podporuje standart Qi. S telefony Android využijete rychlý výkon, který nabíječka poskytuje, s iPhony je výkon omezen na standardních 7,5 W. Na pravé straně můžete nabíjet Apple Watch při výkonu 5 W. Uprostřed je poté prostor na zařízení s MagSafe, nemusíte se obávat, že by váš iPhone náhodou spadl, magnety jsou silné, vše funguje perfektně. Nabíječka obsahuje protiskluzovou podložku, která zajišťuje stabilitu, proto se nestane, že byste při sundávání iPhonu pohnuli také s nabíječkou.

Nabíječka má podobný design jako samotné produkty Apple, perfektně se tedy bude hodit na vašem pracovním stole spolu s ostatními zařízeními Apple. Nabíječka zvládla dobít iPhone 11 Pro Max, který má kapacitu baterie 3 969 mAh z 40% na 100% za 3 hodiny. Testovala jsem nabíječku také s novějším modelem a iPhone 13 Pro Max zvládla nabít z 30% na 100% za přibližně 3 hodiny a 50 minut. Další velkou výhodou, kterou získáte je tepelná ochrana, přepěťová ochrana, proudová ochrana, kterou nabíječka nabízí. Bezdrátovou nabíječku zakoupíte z webové stránky společnosti CubeNest za 1 699 Kč.