CubeNest je brněnská společnost, která se zaměřuje na příslušenství pro uživatele zařízení Apple. Společnost vydala několik příslušenství s podporou MagSafe, které je také kompatibilní s jakýmkoli zařízení s podporou Qi. My se v dnešním článku zaměříme na magnetickou bezdrátovou powerbanku S1B0.



Powerbanka je velmi podobná jako jiné modely na trhu a přichází s kapacitou baterie 5 000 mAh. Obsahuje vnitřní magnety, které umožňují kompatibilitu MagSafe pro připojení na zadní stranu vašeho iPhonu. Není však kompatibilní jenom s iPhony s MagSafe, nabíjet s ní můžete jakékoli jiné zařízení s podporou standardu Qi, AirPods 2. generace
AirPods 3. generace nebo AirPods Pro. Můžete s ní také nabíjet dvě zařízení současně, bezdrátově a pomocí kabelu, což ocení každý, kdo je na cestách.

Powerbanka má čtyři LED diody, které ukazují stav nabití, pátá dioda signalizuje, že je připravena k použití. Každá dioda znázorňuje 25% nabítí. K dispozici je také tlačítko, kterým powerbanku zapnete. Toto tlačítko musíte také zmáčknout pro zahájení nabíjení, musíte ji tedy přiložit na iPhone a poté zmáčknout tlačítko. Powerbanka má taky velmi pěkný design, je trochu těžší, ale nezabírá příliš místa, takže ji snadno přenesete téměř kamkoliv, je tedy ideální společník na cestování, když potřebujete prodloužit výdrž vašeho telefonu. Powerbanka je kompatibilní také se staršími iPhony s podporou Qi, testovala jsem ji společně s iPhone 11 Pro Max, který má kapacitu baterie 3 969 mAh, powerbanka jej dokázala nabít na 80 procent za 2 hodiny 50 minut.

Powerbanka má čtyři LED diody, které ukazují stav nabití, pátá dioda signalizuje, že je připravena k použití. Každá dioda znázorňuje 25% nabítí. K dispozici je také tlačítko, kterým powerbanku zapnete. Toto tlačítko musíte také zmáčknout pro zahájení nabíjení, musíte ji tedy přiložit na iPhone a poté zmáčknout tlačítko. Powerbanka má taky velmi pěkný design, je trochu těžší, ale nezabírá příliš místa, takže ji snadno přenesete téměř kamkoliv, je tedy ideální společník na cestování, když potřebujete prodloužit výdrž vašeho telefonu.

Powerbanka je kompatibilní také se staršími iPhony s podporou Qi, testovala jsem ji společně s iPhone 11 Pro Max, který má kapacitu baterie 3 969 mAh, powerbanka jej dokázala nabít na 80 procent za 2 hodiny 50 minut. Powerbanka se po vybití nabije za asi 2 a půl hodiny, tento čas se bude lišit v závislosti na adaptéru, který zvolíte, ten není součástí balení, budete tedy muset použít adaptér z vašeho iPhonu, tento nedostatek mi ale nijak zvlášť nevadil. Powerbanka je k dispozici také v dalších barevných variantách včetně stříbrné, zlaté, růžové a horsky modré. To jistě ocení každý kdo si potrpí na design.