Mezi nové hry, které budou k dispozici ve službě Apple Arcade tento měsíc patří například Castle Crumble a Farmside. V dnešním článku se blíže podíváme na to, na co se můžeme těšit.



Klepnutím na tlačítko Získat na stránce hry obdržíte upozornění, až bude k dispozici ke stažení.

Castle Crumble (3. února)

Castle Crumbl je hra, ve které musíte rozbíjet hrady napříč různými obdobími historie, jako je středověk a aztékové. Fyzikální mechanika spojená s různými výbušninami a kouzly, které má hráč k dispozici, by měla zajistit, že hra vás zabaví na hodně dlouho. Castle Crumble podporuje iOS, iPadOS, macOS a tvOS [odkaz na App Store].

Riptide GP: Renegade+ (10. února)

Pokud máte rádi vodní závody podobné hrám jako Wave Race 64, pak je tohle pro vás. Jste jezdec hydrojetu, který je nucen účastnit se ilegálních vodních závodů po městských vodních tocích, zatopených ruinách a dalších. Hra obsahuje režim pro jednoho hráče a online multiplayer. Můžete odemykat nová vozidla, hratelné postavy a funkce přizpůsobení, soutěžit s přáteli z Game Center, odemykat různé úspěchy a další. Riptide GP: Renegade+ podporuje iOS, iPadOS a tvOS [odkaz na App Store].

Farmside (17. února) 

Tento simulátor vám umožní vytvořit farmu vašich snů od nuly a navíc ji ozdobit různými úpravami a rozšířit ji o nová území. Budete muset sázet plodiny, sklízet, stavět sady a také chovat domácí zvířata, jako jsou slepice a krávy. Můžete použít produkty k vaření jedinečných receptů a plnění objednávek od obyvatel města. Vše na farmě lze volně umístit a všechny předměty mají své vlastní vlastnosti, jako jsou ploty, které zabrání kuřatům pobíhat kolem, pouliční světla, která v noci farmu automaticky osvětlují, a další. Farmside podporuje iOS, iPadOS, macOS a tvOS [odkaz na App Store].

Lifeline+ (24. února) 

Taylor je ztracena ve vesmíru po nouzovém přistání na měsíci a potřebuje vaši pomoc, aby přežila. Hra byla navržena tak, aby se dala hrát po malých kouscích – oznámení doručují zprávy od Taylor po celý den, což vám umožní naplánovat její další krok, kdykoli budete mít pár minut čas. Příběh napsal spisovatel Dave Justus. Hra má mnoho možných výsledků v závislosti na vašich akcích a obsahuje sto hádanek k vyřešení, přičemž vývojáři slibují více prostřednictvím bezplatných aktualizací. Lifeline+ podporuje iOS a iPadOS [odkaz na App Store].