iPhone 15 Pro Max bude mít nejtenčí rámečky ze všech smartphonů, čímž překoná rekord, který aktuálně drží Xiaomi 13. Tvrdí to leaker známý jako „Ice Universe“, který v minulosti prozradil přesné informace o plánech Applu.



Očekává se, že oba modely vyšší třídy budou mít tenčí, zakřivené rámečky ve srovnání s iPhone 14 Pro, což může mít za následek vzhled podobný Apple Watch, ale pokud je zpráva pravdivá, větší 6,7palcový model bude mít nejmenší rámečky. V tweetu Ice Universe uvedl, že iPhone 15 Pro Max překoná rekord který drží Xiaomi 13 a který má rámečky o velikosti 1,81mm, přičemž iPhone 15 Pro Max bude obsahovat černý rámeček o šířce pouhých 1,55 mm. Pro srovnání, Ice Universe uvádí rozměry rámečků na iPhone 14 Pro (2,17 mm) a Samsung Galaxy Ultra S23 (1,95 mm).

Podle předchozích zpráv se očekává, že rámečky na všech čtyřech modelech iPhone 15 budou mírně zakřivené kolem okrajů, podobně jako u řady iPhone 11, ale neočekává se, že by se šířka rámečků na standardním iPhone 15 a iPhone 15 Plus odchylovala od ty na iPhone 14 a iPhone 14 Plus. Očekává se, že řada iPhone 15 bude mít stejnou velikost displeje jako loňská řada. S ještě tenčími rámečky kolem displeje by modely iPhone 15 Pro mohly mít podobný vzhled jako Apple Watch Series 7 a Series 8. Proslýchá se, že modely vyšší třídy budou mít také titanový rám namísto nerezové oceli.