Společnost Nothing vydala druhou generaci bezdrátových sluchátek Nothing Ear (2), které nabízejí mnoho stejných funkcí jako AirPods Pro 2 za nižší cenu. Sluchátka jsou nástupcem Nothing Ear (1) a mají také stejný design.



Produkty společnosti Nothing vynikají designem, který vám umožní vidět některé komponenty, a je to rozhodně jedinečný a přitažlivý vzhled. Ve srovnání s ‌AirPods Pro‌ 2 jsou Nothing Ear (2) stejně pohodlné, a to i při delším nošení. Stejně jako ‌AirPods Pro‌ 2 mají Nothing Ear (2) funkci aktivního potlačení hluku. Obsahují také režim průhlednosti, který je určen k úpravě redukce šumu na základě prostředí v reálném čase, nefunguje však tak dobře, jako na AirPods Pro 2.

Pokud jde o kvalitu zvuku, k dispozici je Hi-Res Audio a LHDC 5.0, což je zvukový kodek s nízkou latencí, který má poskytovat lepší zvuk. K dispozici je také 11,6mm měnič a „dvoukomorový“ design pro lepší kvalitu zvuku a „plynulejší proudění vzduchu“, a i když je zvuk dobrý, není tak úplně na úrovni AirPods Pro‌ 2. Sluchátka Nothing Ear (2) také postrádají mnoho funkcí, které získáte zakoupením ‌AirPods Pro‌ 2, jako je okamžité párování, automatické přepínání zařízení a prostorový zvuk, což je něco, co je třeba mít na paměti.