Značka Beats by Dre společnosti Apple přichází s novou spoluprací s grafickým umělcem Verdy a tokijským projektem Girls Don’t Cry. V rámci této spolupráce vznikly speciálně navržené sluchátka Beats Flex v charakteristické modro-červené barvě s odnímatelným srdíčkem na kabelu.



Kromě sluchátek samotných bude součástí této spolupráce také reklamní kampaň s modelkou Jasmine Daniels, která se objevuje v pokoji inspirovaném Girls Don’t Cry, kde poslouchá skladbu „Something I Need“ od Koteriho. „Jsem moc rád, že mohu pracovat na sluchátkách Beats Flex, protože jsou to oblíbená sluchátka mé ženy,“ uvedl Verdy. „Už jsme v minulosti vytvořili verzi pro přátelé a rodinu, takže se moc těším, že můžeme vytvořit tuto speciální edici pro veřejnost.“

Sluchátka Beats Flex byla původně vydána v roce 2020 jako nejlevnější varianta sluchátek Beats. Beats Flex se bezdrátově připojují k zařízení pomocí Bluetooth, ale každé sluchátko je propojeno kabelem. Limitovaná edice sluchátek Girls Don’t Cry Beats Flex bude k dispozici za cenu 69,99 USD od soboty 1. dubna na webových stránkách Girlsdontcryshop.com a v prodejnách Dover Street Market v USA, Velké Británii a Japonsku.