Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Upnext: Read with Superpowers

Upnext a je multiplatformní aplikace, která vám umožňuje uložit si cokoli a přečíst si to později. To zahrnuje články, podcasty, zpravodaje, tweety, vlákna, videa a další. Všechny položky jdou do jediné knihovny, kde je lze organizovat a filtrovat, jak si přejete. Aplikace vyžaduje předplatné, ale toto je jedna z těch aplikací, o kterých si myslím, že mohou být pro uživatele tak užitečné, že by za ni rádi zaplatili. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Pixel Music

Pixel Music je aplikace pro tvorbu hudby založená na obrázcích. Vezměte si obrázek, který se vám líbí, a začněte hrát. Pixely se změní na výšku tónu, rychlost a trvání tónu a můžete vložit více obrázků současně. Můžete si vybrat, jaké části obrazu se budou přehrávat, v jakém čase, a dokonce můžete nahrát obrázek sami sebe. K dispozici je podpora MID, AUv3, Ableton Link a mnoho dalších. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store za 149 Kč.

Perplexity – Ask Anything

Perplexity využívá kombinaci AI a vyhledávání na internetu, aby vám poskytla okamžité odpovědi a informace na jakékoli téma s aktuálními zdroji. Tým, který za tím stojí, říká, že je to jako mít ve svém telefonu superschopnost, která vám umožní hledat, objevovat, zkoumat a učit se rychleji než kdy předtím. Upřímně, úplně se nemýlí. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Musikalia

Musikalia je hudební přehrávač pro děti všech věkových kategorií, který se snadno používá. Stačí přidat libovolné skladby z Apple Music, a poté je můžete přehrávat z aplikace klepnutím na jejich titulní obrázek. Je zřejmé, že to vyžaduje předplatné Apple Music, ale pokud pro své děti hledáte vhodnou hudební aplikaci, stojí za to ji vyzkoušet. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

CardGifty – birthday wish card

Vím, že digitální pohlednice před několika lety vyšly z módy, ale CardGifty je přináší zpět. Můžete si vytvořit své vlastní pohlednice pomocí různých zábavných šablon, videí, nálepek a písniček a existují možnosti pro každou příležitost — narozeniny, výročí, svatba atd. Omezené množství přání můžete poslat zdarma, pro další je vyžadováno předplatné. Aplikaci si může stáhnout z App Store.

Neodori Forever

Neodori Forever, připomínající klasické tituly z 90. let, jako je Top Gear a Pole Position, vám přináší jednoduchou závodní hru. Obsahuje 25+ jedinečných odemykatelných aut, 11 různých prostředí, denní a noční režimy a je kompatibilní s gamepadem. Navíc jsou úrovně pokaždé generovány náhodně, takže nikdy nebudete hrát stejnou hru dvakrát. Aplikace je k dispozici v App Store.

Zdroj: idownloadblog.com