OpenAI dnes oznámil spuštění oficiální aplikace ChatGPT pro iPhone a iPad. ChatGPT od OpenAI byl přístupný na webu a byl zpřístupněn na iOS prostřednictvím několika aplikací třetích stran, včetně několika podvodných aplikací.



Tato oficiální verze však poskytne uživatelům bezpečný způsob, jak používat ChatGPT na cestách. ChatGPT je chatbot založený na umělé inteligenci, který využívá generativní umělou inteligenci k zodpovězení otázek a poskytování rad na nejrůznější témata. OpenAI říká, že ChatGPT může pomoci s těmito tématy:

  • Okamžité odpovědi: Získejte přesné informace bez reklam nebo více výsledků.
  • Rady na míru: Hledejte rady ohledně vaření, cestovních plánů nebo vytváření zpráv.
  • Kreativní inspirace: Vytvářejte nápady na dárky, načrtněte prezentace nebo napište perfektní báseň.
  • Profesionální vstup: Zvyšte produktivitu pomocí zpětné vazby, shrnutí poznámek a technické pomoci k tématu.
  • Možnosti učení: Prozkoumejte nové jazyky, moderní historii a další svým vlastním tempem.

Historie je synchronizována napříč zařízeními, takže své interakce ChatGPT můžete vidět jak na webu, tak na zařízeních iOS. V tuto chvíli je ChatGPT pro iOS omezen na Spojené státy, ale OpenAI ho plánuje v nadcházejících týdnech přinést do dalších zemí. Společnost říká, že bude neustále vylepšovat funkce a bezpečnost na základě zpětné vazby od uživatelů. Aplikace ChatGPT je zdarma k použití, s nákupem služby ChatGPT Plus, která je k dispozici za stejnou cenu jako na webu.