Začátkem tohoto roku BeReal oznámil novou funkci, která uživatelům umožňuje sdílet hudbu, kterou poslouchají, se svými přáteli v aplikaci. Zpočátku byla tato funkce kompatibilní pouze se Spotify, ale BeReal nyní zavádí podporu také pro Apple Music.



Jak poznamenali někteří uživatelé, možnost připojit BeReal k účtu Apple Music je nyní k dispozici v nejnovější verzi aplikace. Stejně jako u Spotify mohou nyní předplatitelé Apple Music snadno sdílet to, co právě poslouchají, se svými sledujícími. Zatímco dříve byla funkce dostupná pro malý počet lidí, zdá se, že nyní k ní má přístup více uživatelů.
Kromě skladeb funguje nová funkce také s podcasty – alespoň pro uživatele Spotify. Pokud uživatel poslouchá skladbu nebo podcast, aplikace automaticky detekuje obsah a přidá na něj odkaz.

BeReal je aplikace, která se stala známou tím, že motivuje uživatele ke sdílení skutečných okamžiků ze svého života. Aby byl obsah autentický, aplikace upozorní uživatele, když je čas vyfotit, co dělají. Neexistují žádné filtry ani možnosti úprav. Stačí zachytit fotografii a poslat ji svým přátelům. Aplikaci BeReal si můžete zdarma stáhnout z App Store. Aplikace vyžaduje iPhone se systémem iOS 14 nebo novějším. Ujistěte se, že máte na svém zařízení nainstalovanou nejnovější verzi aplikace, abyste získali přístup ke všem funkcím.