Společnost iOttie představila dva nové držáky do auta Velox Pro a Velox Mini. Držáky jsou vhodné pro upevnění na palubní desku, a stejně jako jsme viděli v předchozích verzích, obsahují teleskopické rameno, které lze nastavit na délku od 4 do 7 palců. 



Držák Velox Pro je vybaven technologií MagSafe, ale obsahuje také integrovaný ventilátor, který pomáhá chladit vaše zařízení při nabíjení. Díky technologii CryoFlow, nabíječka automaticky detekuje, kdy byl váš smartphone magneticky připevněn, aby mohla začít ochlazovat celou jednotku. Pokud jste někdy nabíjeli svůj smartphone v autě během letních výletů, víte, jak horký může být, a iOttie tento problém řeší. Držák však stále podporuje nabíjecí rychlost pouze 7,5 W. Samotný držák je také exkluzivně navržen pro nejnovější zařízení Apple, i když podporuje také starší modely. Držák můžete zakoupit klepnutím zde.

iOttie představil také nový držák do auta Velox Mini. Tato nabíječka také podporuje MagSafe a nabízí stejnou rychlost 7,5 W, ale neobsahuje novou technologii chlazení. V balení také nenajdete nabíječku USB-C, takže budete muset použít vlastní.