Společnost Mophie vydala dva nové držáky do auta kompatibilní s MagSafe, které jsou k dispozici na webových stránkách společnosti Mophie, na Apple.com a v obchodech Apple po celém světě.



Jeden z držáků podporuje bezdrátové nabíjení, zatímco druhý je určen výhradně pro upevnění vašeho iPhonu bez možnosti nabíjení. Tento magnetický držák bezpečně udrží ‌iPhone‌ a zároveň zachovává přístup k portu Lightning, takže svůj ‌iPhone‌ můžete stále nabíjet přes kabel. Držák lze otočit a naklánět, což umožňuje ideální pozorovací úhly, a obsahuje nastavitelné rameno, takže můžete umístit ‌iPhone‌ mimo ventilační otvor.

Druhý Bezdrátový nabíjecí držák s MagSafe a má stejný design jako předchozí ventilační držák s přidáním 15W bezdrátového nabíjení přes MagSafe. Dodává se s 20W USB-C nabíječkou do auta a 1,5M USB-C kabelem. Najdete zde všechny stejné funkce jako u předchozího držáku, včetně nastavitelného ramene a bezpečného držení. Bezdrátový nabíjecí držák s MagSafe zakoupíte za 2 990 Kč a Magnetický držák mophie s MagSafe zakoupíte za 1 090 Kč.