Společnost Warner Bros. dnes spouští svou novou streamovací službu „Max“, která spojuje obsah HBO Max a Discovery+, a nová aplikace se již objevuje na zařízeních Apple a lze ji stáhnout z App Store, zatím však pouze v USA.



Služba Max, která byla oznámena minulý měsíc, obsahuje všechny seriály a filmy HBO, Max Originals a vybrané seriály a filmy od Warner Bros., DC Universe, Cartoon Network, Turner Library, Looney Tunes, Adult Swim a dalších. Nová služba Max také obsahuje chytřejší doporučení, vylepšený výkon aplikací, jednodušší přihlašování a navigaci a další. Warner Bros. říká, že stávající předplatitelé HBO Max, kteří si předplatí HBO, budou mít přístup k Max za stejnou cenu jako je jejich předplatné HBO Max, přičemž další informace jsou k dispozici na webu HBO Max.

Zákazníci Discovery+ se mohou zaregistrovat jako noví předplatitelé služby Max, protože tato předplatná nebudou převedena. Discovery+ bude i nadále k dispozici jako samostatná služba. Služba Max je v současné době k dispozici pouze v USA, ale do konce roku bude zpřístupněna ve více zemích. Očekává se, že v Evropě a jihovýchodní Asii bude dostupná v roce 2024.