iOS 17 přichází s novou aplikací Kondice pro snadnější zobrazení vaší aktivity spolu s přepracovanou kartou na odznaky, aktualizacemi sdílení a dokonce i tipy od trenérů Apple Fitness+. V dnešním článku se podíváme, co vše je nové.



Celkové rozvržení aplikace Kondice v iOS 17 zůstává většinou beze změn, ale Apple zahrnul řadu pěkných novinek. Kroky a vzdálenost se objevují na hlavní obrazovce hned pod vašimi kroužky aktivity a sekce „Cvičení“ se mění na „Historie“, která nyní zahrnuje také tradiční cvičení. Dalším pěkným doplňkem aplikace jsou tipy od trenérů Apple Fitness+. A nová karta na odznaky obsahuje nové uživatelské rozhraní pro zobrazení všech ocenění, na kterých pracujete, a těch, které jste již získali.

Přehled nových změn v aplikaci Kondice v iOS 17:

  • Otevřete aplikaci Kondice a klepněte na kartu Souhrn ve spodní části.
  • Nahoře máte své kroužky aktivity s denními kroky + vzdáleností.
  • Dále nová sekce Historie zobrazuje vaše nedávné tréninky.
  • Nové tipy od trenérů jsou níže s novou kartou pro odznaky ve spodní části.
  • Klepnutím na kartu Sdílení úplně dole zobrazíte nové prostředí se zvýrazněními od těch, které sledujete, nahoře a podrobnostmi o kroužcích aktivity pod nimi.

Stejně jako v iOS 16 a dřívějších verzích, klepnutím na sekci/Zobrazit více zobrazíte podrobnosti. Takto vypadá nová sekce Historie, když klepnete na „Zobrazit více“. V horní části uvidíte tlačítka filtrů, pokud se chcete podívat pouze na tréninky, přejetím prstem zobrazíte filtry pro konkrétní tréninky.

Na hlavní stránce Souhrn můžete klepnout na Sledovat tento týdenní tip a zobrazit nejnovější rady od trenérů. A pod tím klepnutím na „Zobrazit více“ vedle Ocenění zobrazíte svoje získané odznaky.