Společnost Triple Glazed Studio představila Mercury – jednoduchou, ale elegantní novou aplikaci pro téměř všechna zařízení Apple. Hlavní myšlenkou Mercury je ukázat užitečné informace o předpovědi počasí na první pohled.



Místo grafického znázornění předpovědi počasí se Mercury spoléhá na minimalistické ikony a přechodové barvy, aby uživateli řekl, jaké je počasí. Na iPhonu aplikace zobrazuje aktuální teplotu, vlhkost, rychlost větru, UV index, hodinovou předpověď a denní předpověď, aniž byste museli rolovat dolů. Ale když to uděláte, zobrazí vám také informace, jako je čas východu a západu slunce a maximální úroveň UV záření. Na Macu a iPadu se všechny tyto informace zobrazují na stejné obrazovce. Uživatelé mohou také zkontrolovat předpověď počasí pro více měst a připnout svá oblíbená.

Pro uživatele, kteří mají rádi widgety, přichází Mercury Weather s několika widgety pro domovskou a zamykací obrazovku. Tyto widgety vám umožní zkontrolovat aktuální teplotu, hodinovou předpověď a další, aniž byste museli otevírat aplikaci. Je toho víc: Mercury Weather je k dispozici také pro Apple Watch – i když vám umožňuje kontrolovat předpověď počasí pouze z vaší aktuální polohy. Další zajímavou funkcí je, že Mercury umožňuje uživatelům ručně si vybrat zdroj dat mezi Apple Weather a OpenWeather. K dispozici je také funkce, která vybere nejlepší zdroj pro každé místo. Mercury Weather si můžete zdarma stáhnout z App Store. Některé funkce, jako je přidání více míst, však vyžadují předplatné.