Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Wallaroo

Aplikace Wallaroo obsahuje spoustu tapet, uspořádaných do kategorií, jako je abstraktní, příroda, anime atd., a každý týden se přidává nový, aktuální obsah. Všimněte si, že část obsahu je skryta za předplatným, ale rozhodně to stojí za to. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Color Sign

Color Sign je výzvou pro vaši mysl a testuje vaše reflexy. Je to super jednoduchá hra – žádné načítání, přihlašování ani výukový program – stačí klepnout na obrazovku a zastavit šipku tam, kde barvy odpovídají. Čím rychleji klepnete, tím vyšší bude vaše skóre a tím vyšší bude vaše umístění v celosvětovém žebříčku. Hra pomáhá zbystřit pozornost a koncentraci a zlepšit vaši koordinaci. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Align: Good Mental Health

Align je aplikace, která vám pomůže zlepšit vaše mentální zdraví. Uživatelské rozhraní je přehledné a aplikace využívá 7 klíčových bodů – jídlo, spánek, prostředí, vztahy, životní styl, způsob myšlení a účel. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

(Not Boring) Vibes

Vibes je aplikace založená na vědě a inspirovaná videohrami, která vytváří personalizovanou hudbu navrženou tak, aby zlepšila vaše soustředění a koncentraci. Aplikace zná vaše časy probuzení a spánku a generuje hudbu na pozadí na základě vaší aktivity během dne, která vám pomůže probudit se, soustředit se na práci, relaxovat a  spát. Snadno se také používá – jedním klepnutím otevřete a automaticky přehrajete přesně takovou hudbu, kterou v danou chvíli potřebujete. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Gubadoo 

Aplikace Gubadoo by se mohla hodit lidem, kteří renovují své domovy nebo se pustí do významného stavebního projektu. Je to vlastní nástroj pro sledování financí s přizpůsobenými kategoriemi, jako jsou stavební materiály, práce, nábytek a další. Můžete zaznamenávat všechny své výdaje, sledovat své výdaje a další. Aplikace je k dispozici v App Store.

Zdroj: .idownloadblog.com