Již v březnu jsme slyšeli, že Sonos pracuje na druhé generaci svého přenosného reproduktoru Move. Nyní se objevily podrobnosti o tomto produktu včetně působivé výdrže baterie, vylepšení stereo zvuku, připojení k WiFi a Bluetooth, nové barevné variantě a další.



Zatímco se zpočátku očekávalo, že přenosný reproduktor Move 2 nenabídne mnoho nových funkcí, ukázalo se, že společnost plánuje několik skvělých vylepšení. Zatímco celkový design je stejný jako originál, Move 2 přijde v nové „olivové“ barvě. A nové dotykové ovládací prvky na horní straně byly aktualizovány, aby odpovídaly reproduktorům Sonos Era 300 a 100. Ale uvnitř se nový přenosný reproduktor liší od svého předchůdce. Po 10hodinové výdrži baterie přijde Move 2 s obrovskou 24hodinovou výdrží baterie.

Společnost Sonos jej také navrhla tak, aby v pohotovostním režimu spotřebovával méně energie. Pokud jde o výkon, Move 2 obsahuje stereo zvuk, možnost přehrávat zvuk Bluetooth přes systém Sonos spolu s WiFi. Move 2 nabízí odolnost proti prachu a vodě IP65 a také s ochranu proti pádu. Podpora HomeKit/AirPlay není k dispozici, ale Move 2 využívá WiFi 6 a Bluetooth 5.0. Sonos Move 2 by měl být uveden na trh „koncem září“.