Den poté, co Apple oznámil, že 12. září uspořádá keynote, analytik Ming-Chi Kuo sdílel další informace o řadě iPhone 15. Očekává se, že modely vyšší třídy budou vybaveny titanovým rámem.



Kuo uvedl, že tato změna by měla přispět k tomu, že zařízení bude lehčí než iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max. Kuo uvedl, že problémy s výrobou týkající se titanového rámu, zobrazovacích panelů, baterií a nového vrstveného kamerového senzoru pro iPhone 15 a iPhone 15 Plus nižší třídy byly vyřešeny. Potvrdil také barvy modelů vyšší třídy, včetně šedé, stříbrné, černé a modré. Znamená to, že iPhony nejvyšší třídy nebudou k dispozici ve zlaté barvě poprvé od iPhonu X.

iPhone 15 a iPhone 15 Plus budou dostupné v černé, růžové, žluté, modré a zelené barvě. Dále také zopakoval, že iPhone 15 Pro Max byl posledním modelem, který vstoupil do sériové výroby, takže tohoto zařízení může být při vydání nedostatek. Očekává se, že všechny čtyři modely řady iPhone 15 budou vybaveny portem USB-C a Dynamic Island, zatímco modely vyšší třídy budou obsahovat několik dalších funkcí, včetně rychlejšího čipu A17 Bionic, přizpůsobitelného tlačítka Akce, podpory Wi-Fi 6E a další.