Leaker Sonny Dickson dnes sdílel obrázky zobrazující makety iPhone 15 a iPhone 15 Pro, které poskytují bližší pohled na design připravovaných zařízení. Obrázky ukazují design ‌iPhone 15‌ v pěti různých barevných variantách.



Jak se říká, hliníkový rám zařízení má znatelně měkčí okraje a jasně ukazuje port USB-C. Zdá se, že Apple letos u modelů řady ‌iPhone 15‌ volí tlumenější barvy. Nejnovější zprávy naznačují, že zařízení bude k dispozici v černé, růžové, žluté, modré a zelené, ale v posledních týdnech se hovořilo o několika dalších barvách.

‌iPhone 15 Pro‌ a iPhone 15 Pro Max budou k dispozici ve stříbrné, šedé, černé a modré barvě – poprvé od iPhonu X není k dispozici žádná zlatá varianta. Kromě mírně zaoblenějšího rámu se u letošních nových špičkových modelů ‌iPhone‌ neočekávají žádné další zásadní vizuální změny. Očekává se, že celá řada ‌iPhone 15‌ bude oznámena na keynote „Wonderlust“ v úterý 12. září. Očekává se, že mezi klíčové funkce iPhone 15 Pro bude patřit tlačítko Akce a čip A17 Bionic, zatímco modely nižší třídy budou mít 48megapixelový fotoaparát a Dynamic Island.