Totallee je předním výrobcem supertenkých pouzder, která poskytují každodenní ochranu bez přidání objemu. Nyní společnost vydala pouzdra pro všechny nové iPhony, včetně iPhonu 15, iPhonu 15 Plus, iPhonu 15 Pro a iPhonu 15 Pro Max.



Pokud jste právě dostali svůj nový iPhone a potřebujete pouzdro, zde je 5 důvodů, proč pro vás může být pouzdro Totallee tou správnou volbou.

SUPER TENKÁ POUZDRA PRO IPHONE

Velikost: pouzdro pro iPhone 15 Pro Max | Pouzdro pro iPhone 15 Pro | Pouzdro pro iPhone 15 Plus | Pouzdro pro iPhone 15 | Starší modely

1. Super tenké (a lehké)

Měří pouze 0,02” a váží pouze 0,01” a jsou to ideální pouzdra pro iPhone pro lidi, kteří chtějí zachovat původní tvar svého zařízení.

2. Barvy, které doplňují iPhone

Pouzdra Totallee jsou k dispozici v 6 barvách: Zelená, průhledná, červená, červená, modrá a bílá. Modrá námořnická modř ladí s iPhonem v barvě modrý titan, černá vypadá skvěle na černém titanu. Průhledné pouzdro je ideální pro předvedení vašeho iPhonu nebo pokud jste se rozhodli pro iPhone v barvě přírodní titan.

3. Každodenní ochrana

Tyto obaly udrží váš iPhone jako nový tím, že jej ochrání před každodenním opotřebením, poškrábáním a nárazy. A zvýšený okraj kolem fotoaparátu dodává extra ochranu, když je telefon položen.

4. Žádná značka

Na žádném pouzdru Totallee nenajdete žádná loga ani rušivé vzory. Jsou navrženy tak, aby byly co nejelegantnější a minimalistické, aby zvýraznily krásu iPhonu. Pokud toužíte po minimálním pouzdru, totallee je to pravé pro vás.

5. Kompatibilní s nabíjením MagSafe

MagSafe a bezdrátové nabíjení můžete používat, aniž byste museli pouzdro sundávat. Nabízejí také možnosti s vestavěným MagSafe, který perfektně funguje s každým příslušenstvím MagSafe.