Apple vydal macOS Sonoma 14.1, tvOS 17.1, watchOS 10.1, iOS 17.1 a iPadOS 17.1 pro veřejnost. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



iOS 17.1 vylepšuje aplikaci Apple Music. Přenosy AirDrop lze dokončit přes internet a nyní můžete používat také NameDrop. Mezi další nové funkce patří indikátor baterky v Dynamic Island pro modely jiné než iPhone 15. V aplikaci Nastavení je k dispozici nová sekce StandBy, která obsahuje nové možnosti přizpůsobení. Přidány byly opět také nové tóny a opravena byla funkce pro limit nabíjení, která nyní funguje podle očekávání. iOS 17.1 také zlepšuje synchronizaci času u obrazovky napříč zařízeními Apple. ‌macOS Sonoma‌ 14.1 obsahuje aktualizace pro aplikaci Hudba, poskytuje také vylepšení, opravy chyb a aktualizace zabezpečení pro váš Mac. watchOS 10.1 přidává podporu NameDrop pro sdílení kontaktních informací, obsahuje také podporu pro Double Tap. Obsahuje také opravy chyb a různá vylepšení. tvOS 17.1 společně s novým softwarem pro HomePod rozšiřuje funkci Zvýraznění dialogu na původní ‌HomePod‌ a HomePod mini.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Sonoma:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: MacRumors.com