Před keynote „Scary Fast“, která se bude konat v úterý v 1:00 ráno, regulační databáze, potenciálně odhalila alespoň některé z nových produktů, které budou oznámeny, včetně nových Maců a, troufáme si říci, možná i nového iPadu.



Minulý týden dva dodavatelé Applu znovu odeslali žádosti do čínské regulační databáze pro baterie používané ve stávajících produktech Apple, včetně nejnovějšího 14palcového MacBooku Pro, 16palcového MacBooku Pro, Magic Keyboard pro Mac a iPad mini, podle zjištěných informací. Všechny baterie již byly v databázi uloženy v roce 2021 nebo dříve a byly znovu odeslány minulý týden s datem vydání v říjnu 2023. Nové záznamy uvádějí stejné kapacity baterií jako původní záznamy, což naznačuje, že nové produkty nebudou mít žádné změny kapacity baterie.

Delší životnost baterie je stále možná díky novým čipům s vylepšením energetické účinnosti. Znovu odeslané záznamy o bateriích mohou naznačovat vydání nových produktů. Těsně před představením Apple Watch Series 9 například bylo zjištěno, že baterie Apple Watch Series 8 byly znovu odeslány do stejné regulační databáze. Baterie Apple Watch Series 8 byly nakonec znovu použity v Apple Watch Series 9.