Apple pořádá keynote ‚Scary Fast‘ v úterý v 1:00 ráno. Očekává se, že společnost zde oznámí nové Macy a potenciálně i další produkty. Zde je návod, jak ji můžete sledovat a kdy, v závislosti na tom, kde se nacházíte.



Keynote se koná v 17:00 hod. Pacifický čas, což je neobvykle pozdě a u nás se ve skutečnosti bude konat ráno v úterý 31. října – nebo pro mnohé na Halloween. Takže se ujistěte, že vám to náhodou neunikne kvůli špatnému načasování.

Webové stránky Apple Events

Na webu Apple Events můžete událost sledovat živě na Macu, iPhonu, iPadu, PC nebo jakémkoli jiném zařízení s webovým prohlížečem. Web Apple Events funguje v Safari, Chrome, Firefoxu a dalších hlavních prohlížečích. Stačí přejít na www.apple.com/apple-events/, již nyní můžete navštívit web a přidat si událost do kalendáře.

Youtube

Apple také plánuje streamovat událost živě na YouTube, což je možná nejjednodušší a nejefektivnější způsob sledování, protože živé vysílání YouTube lze sledovat na každé platformě, kde je YouTube k dispozici, což jsou téměř všechny, od chytrých telefonů a tabletů až po konzole a chytré televizory. Apple zveřejnil zástupné video na YouTube a nyní jej můžete navštívit a nastavit připomenutí události.

Aplikace Apple TV

V den události bude k dispozici v aplikaci ‌Apple TV‌ sekce věnovaná živému přenosu, který lze sledovat na jakémkoli zařízení, kde je aplikace ‌Apple TV‌ dostupná. Patří sem ‌Apple TV‌, iPhony, iPady a Macy a také vybrané chytré televize, streamovací zařízení a herní konzole. Pokud máte ‌Apple TV‌, aplikace ‌Apple TV‌ je jedním z nejlepších způsobů, jak sledovat událost živě.