Beta verze iOS 17.4, kterou Apple vydal vývojářům, představuje významné změny pro uživatele v Evropské unii, ale existuje také několik dalších funkcí. Jednou z nich jsou texty v aplikaci Apple Podcasty, které jsou podobné funkci texty v Apple Music.



Epizody v aplikaci Podcasty mají novou ikonu, a pokud na ni klepnete, zobrazí se úplný přepis celého podcastu. Stejně jako u ‌Apple Music‌ se přepis posouvá během přehrávání epizody. Přepisy se generují automaticky, ale zdají se být poměrně přesné. Vygenerování přepisů při přehrávání nového podcastu trvá jen několik sekund, takže mohou být užitečné pro určení, zda obsah pořadu stojí za to si poslechnout.

Je podporováno vyhledávání konkrétního slova nebo fráze a klepnutím na toto slovo nebo frázi přeskočíte na dané místo v epizodě. Všimněte si, že ne všechny epizody podcastů mají přepisy, ale Apple říká, že přepisy jsou přidávány v průběhu času. Přepisy jsou k dispozici v angličtině, francouzštině, němčině a španělštině a hostitelé podcastů mají také možnost nahrát své vlastní přepisy namísto použití automaticky generované verze.