Apple vydal druhou beta verzi macOS Sonoma 14.3 pro veřejné testery. Druhá veřejná beta verze přichází tři týdny po vydání první veřejné beta verze. V dnešním článku se podíváme, co je nové.



‌macOS Sonoma‌ 14.3 obsahuje podporu pro společné seznamy skladeb v Apple Music. Při vytváření nového seznamu skladeb nebo výběru existujícího seznamu skladeb je k dispozici ikona, na kterou lze klepnout a zapnout spolupráci. Získáte odkaz, který lze sdílet s ostatními, a kdokoli s odkazem může přispívat do seznamu skladeb a poslouchat skladby. Osoba, která vytvořila seznam skladeb, může schválit ty, kteří se chtějí připojit, nebo seznam otevřít všem. Hudbu může přidávat kdokoli, kdo má odkaz na seznam skladeb, i když vlastník může spolupráci kdykoli vypnout nebo odebrat lidi. Očekává se, že ‌macOS Sonoma‌ 14.3 bude vydán někdy v lednu 2024. Apple také vydal veřejné beta verze watchOS 10.3 a softwaru pro HomePod 17.3.

macOS Sonoma:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).