Apple vydal RC verzi macOS Sonoma 14.3, watchOS 10.3, tvOS 17.3, iOS 17.3 a iPadOS 17.3 vývojářům. Jako RC verze jsou obvykle označovány finální verze, které jsou vývojářům dostupné těsně před vydáním pro veřejnost.



iOS 17.3 umožňuje připojit se k některým hotelovým televizorům přes AirPlay. Zavádí funkci Ochrana ukradeného zařízení, která omezuje přístup k vašim soukromým informacím v případě, že někdo získá váš iPhone i váš přístupový kód. Když je aktivován, vyžaduje ověření identity Face ID nebo Touch ID, aby mohl provádět věci, jako je přístup k heslům v aplikaci Klíčenka, vypnutí režimu Ztraceno, nákupy přes Safari s uloženými platebními údaji a další. Aktualizace také přidává společné seznamy skladeb v Apple Music, což je funkce, která umožňuje předplatitelům Apple Music sdílet seznamy skladeb s ostatními.

iOS 17.3 také obsahuje nové tapety Unity Bloom. macOS Sonoma 14.3 přináší vylepšení Apple Music a také další funkce, opravy chyb a aktualizace zabezpečení pro váš Mac. watchOS 10.3 obsahuje nové funkce, vylepšení a opravy chyb, včetně nového ciferníku Unity Bloom k oslavě černošské historie a kultury na oslavu měsíce černošské historie. tvOS 17.3 obsahuje různá drobná vylepšení a opravy chyb.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Sonoma:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com