Společnost Hyper má letos v plánu vydat řadu nových produktů, přičemž mnohé z nich byly představeny tento týden na veletrhu CES. Stojan HyperJuice 4 v 1 s podporou Qi2  má 15W magnetický bezdrátový nabíjecí povrch, který je schopen nabíjet iPhone při výkonu až 15 W.



Je také vybaven 5W nabíječkou pro Apple Watch, vyhrazeným nabíjecím bodem pro AirPods a čtvrtým bezdrátovým nabíjecím bodem pro další příslušenství. Stojan, který se dá složit, když se nepoužívá, vyjde ve druhém čtvrtletí roku 2024. Hyper také pracuje na skládacím stojanu Qi2 Puck Stand a nabíječce pro Apple Watch. Dokáže nabíjet ‌iPhone‌ výkonem až 15 W, přičemž pro Apple Watch je k dispozici 2,5W nabíječka. Má vyjít také ve 2. čtvrtletí 2024.

Hyper také představil novou 10 000 mAh powerbanku, která se dá magneticky připojit k ‌iPhonu‌ pro nabíjení na cestách. Obsahuje také 20W nabíjecí port, přičemž port poskytuje jak vstupní, tak výstupní napájení. Mezi další nové produkty společnosti Hyper patří malá 5000mAh powerbanka s integrovanými kabely, kompaktní 20000mAh USB-C powerbanka, 100W víceportová nástěnná nabíječka HyperJuice, která dokáže nabíjet až čtyři zařízení najednou a další. Více naleznete na webových stránkách společnosti Hyper.