Jak již bylo dříve oznámeno, Apple natrvalo uzavřel své maloobchodní prodejny Infinite Loop a Royal Hawaiian v USA. Apple uvedl, že všichni zaměstnanci v obou obchodech dostanou příležitost zůstat ve společnosti.



Infinite Loop sloužila jako ústředí společnosti Apple v Cupertinu v Kalifornii od roku 1993 do roku 2017, kdy byl poblíž otevřen Apple Park. Obchod se nachází poblíž vchodu do hlavní kancelářské budovy a prodávala se zde směs produktů Apple a zboží značky Apple, jako jsou košile, opakovaně použitelné láhve, hrnky a další. Po otevření návštěvnického centra Apple Park v roce 2017 se obchod Infinite Loop stal nadbytečným. Novější a větší návštěvnické centrum obsahuje zboží značky Apple a dále kavárnu, střešní terasu a model Apple Parku s rozšířenou realitou. Apple má také obchod v nákupním centru Valley Fair, který slouží zákazníkům v této oblasti.

„Po mnoha letech, kdy obsluhujeme zákazníky v našich obchodech v Bay Area, plánujeme zavřít náš obchod v Infinite Loop,“ uvedl Apple v prohlášení sdíleném minulý měsíc. Infinite Loop byl poprvé otevřen v roce 1993 jako The Company Store a většinou prodával zboží značky Apple. Toto místo se v roce 2015 po renovaci stalo tradičnějším obchodem Apple, ale stále mu chyběl Genius Bar. Apple také uzavřel Apple Royal Hawaiian v Honolulu, po více než 15 letech provozu. Apple má dalších 271 Apple Store po celých USA a dnes otevřel nový obchod v Soulu v Jižní Koreji.