iOS 17.4, přidává zvukové přepisy do aplikace Podcasty na iPhonu, což znamená, že budete moci číst své oblíbené podcasty. Pokud znáte texty v Apple Music, je to velmi podobné.



Při přehrávání podcastu jednoduše klepněte na ikonu bubliny v levém dolním rohu obrazovky přehrávání médií na celou obrazovku. Klepněte na automaticky vygenerovaný přepis, který se zobrazí, aby vyplnil celou obrazovku. Přepis automaticky posouvá a zvýrazňuje aktuálně mluvený text, když se epizoda přehrává, nebo můžete přepisem procházet ručně a dokonce klepnout na větu a přeskočit na toto místo v podcastu.

Tlačítko Hledat ve spodní části obrazovky vám navíc umožňuje vyhledávat v přepisu konkrétní slova nebo fráze a přeskočit na toto místo v přepisu, kde pak můžete klepnutím na přeskočit na zvukovou stopu. K přepisům lze také přistupovat z části Další na kartě Domů. Jednoduše stiskněte a podržte epizodu podcastu a v rozbalovací nabídce se zobrazí možnost Zobrazit přepis. A pokud jste na stránce s podrobnostmi o epizodě, klepnutím na tlačítko se třemi tečkami vpravo nahoře zobrazíte stejnou možnost.