Na oslavu nadcházejícího lunárního nového roku 10. února Apple vydal limitovanou edici AirPods Pro druhé generace, které jsou dostupné v Číně, Hong Kongu, Tchaj-wanu, Singapuru, Vietnamu a Macau.



Dostupné jsou také v Jižní Koreji, kde je rok Modrého draka. Speciální AirPods Pro mají na nabíjecím pouzdře gravírování draka a na krabici, ve které jsou, je vytištěn červený drak. Jinak jsou tyto AirPods Pro ve srovnání s běžnými beze změny, pokud jde o funkce a ceny. Apple již dříve nabízel limitovanou edici AirPods Pro v některých asijských zemích pro rok buvola, rok tygra a rok králíka. Apple také ve výše uvedených zemích a regionech spolu s Malajsií sdílel průvodce dárky pro čínský Nový rok. Jak jsme již dříve informovali, Apple nabízí časově omezené slevy u různých produktů v Číně od 18. ledna do 21. ledna.

Od 18. ledna do 13. února se v některých zemích budou konat bezplatné zasedání Today at Apple s tématem lunárního Nového roku, jak si všiml Michael Steeber, který vydává maloobchodní zpravodaj Apple Tabletops. Poznamenal také, že ve vybraných prodejnách Apple v Asii jsou k dispozici nálepky na okna oslavující lunární Nový rok spolu s tapetou pro iPhone, iPad a Mac na webových stránkách společnosti Apple v Hong Kongu.