Společnost Nomad vydala limitovanou edici sportovního řemínku pro Apple Watch a pouzdra pro iPhone 15 Pro. Oba jsou k dispozici v syté a zářivě červené barvě, kterou Nomad nazývá „Night Watch Red“.



Řemínek je stejný jako všechny předchozí řemínky společnosti, pokud jde o design, ale je to barva, která vyniká na pohled. Pomineme-li hezký vzhled, jsou řemínky společnosti Nomad skvělým vybavením. Skládají se z fluoroelastomerové pryže FKM a jsou 100% voděodolné a odolávají povětrnostním vlivům a tělesnému potu.

K dispozici jsou také ventilační kanálky, zatímco uzavírací část z tmavého eloxovaného hliníku nabízí bezpečné místo pro připevnění a kontrastní barvu oproti zářivě červené barvě řemínku. Hodí se nejen na Apple Watch Ultra (a Ultra 2), ale také na všechny další 45mm a 41mm Apple Watch. K dispozici je na webové stránce společnosti Nomad.

K dispozici je také pouzdro Nomad pro iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max. Má stejnou barvu a vyznačuje se lesklou, přesto přilnavou zadní deskou obklopenou ochranným pryžovým nárazníkem z TPU, který skvěle padne do ruky. Obsahuje prémiové tlačítka z tmavého eloxovaného hliníku, které odpovídají tmavě eloxované zavírací části na řemínku pro Apple Watch, a hluboko uvnitř pouzdra jsou magnety, díky nimž je plně kompatibilní s vašimi nabíječkami MagSafe. Pouzdro je také k dispozici na webové stránce společnosti Nomad.