Apple tento týden pozval novináře do New Yorku na další kolo testování Vision Pro před jeho uvedením na trh a novináři, kteří si mohli zařízení vyzkoušet, nyní sdílejí své dojmy. A my se na ně v dnešním článku podíváme.



Pro rekapitulaci, Apple poprvé umožnil novinářům vyzkoušet si Vision Pro po jeho představení na WWDC, ale v té době byl stále ve vývoji a funkce byly omezené. Nyní se blíží vydání, takže si Vision Pro mohou vyzkoušet tak, jak jej obdrží zákazníci.

Cherlynn Low z Engadget nosila headset pouhých 20 minut se standardním páskem a bolela ji hlava kvůli váze zařízení. Apple ji vyměnil pásek Dual Loop Band, který byl podle ní pohodlnější.

Dana Wollman z Engadget musela vyzkoušet pásek Light Seals, aby ji headset správně seděl na obličeji, a když byl příliš volný, nápis na headsetu nevypadal ostře. Oba testeři dali přednost verzi pásku Dual Loop, který byl pohodlnější, a řekli, že existuje spousta možností, jak headset přizpůsobit.

Joanna Stern z The Wall Street Journal řekla, že pásek Dual Loop, který mohla poprvé vyzkoušet, byl mnohem pohodlnější.

Victoria Song z The Verge se k váze podrobně nevyjádřila, ale řekla, že cítíte, jak jej máte na hlavě a „ničí vám účes“.

Služba Disney+ pro Vision Pro byla popisována jako „jako hraní videoher“, protože pro sledování obsahu si můžete vybrat pozadí ve stylu Disney.  Zatímco Mark Gurman z Bloombergu popsal plovoucí klávesnici jako v ranné fázi, Low řekl, že fungovala docela dobře, zatímco Wollman řekl, že to byla jedna z nejnepříjemnějších částí ukázky. Recenzenti také mohli otestovat funkci meditace a jejich úplné dojmy si můžete přečíst na stránkách Engadget a The Verge.